• تاریخ: 1398/11/25 - 09:10
  • بازدید : 18961
  • زمان : 2 دقیقه

گفت و گو با برگزیده آموزشگر برتر در هفدهمین جشنواره ابن سینا

دکتر رامش عمرانی پور: فرصت زیادی برای برنامه‌ریزی و زندگی نداریم

دکتر عمرانی پور آموزشگر برتر جشنواره ابن‌سینا و برگزیده جایزه حکیم جرجانی، با بیان اینکه نباید آنچه را که خود آزموده‌ایم دیگران نیز بیازمایند تاکید کرد در فرصت کوتاه زندگی هر آنچه را می‌دانم در اختیار فراگیران قرار می‌دهم.

دکتر رامش عمرانی پور متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی سرطان که به‌عنوان آموزشگر برتر دانشگاه موفق به دریافت جایزه حکیم جرجانی هفدهمین جشنواره ابن‌سینا شد، به بیان دلایل برگزیده شدن خودپرداخت و افزود: در گروه جراحی سه سطح فراگیر شامل دانشجوی دوره پزشکی عمومی، دستیار جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان وجود دارند که همیشه فکر می‌کنم در فرصت محدودی که با آنان هستم بایستی هر آنچه را که می‌دانم با جزئیات کامل در اختیارشان قرار دهم.
وی با تاکید بر اینکه اساتید محترم تا می‌توانند در هر فرصتی تجربیات خود را به گسترده‌ترین شکل ممکن به فراگیران منتقل کنند چون نیازی نیست آنچه را که خود آزموده‌اند دیگران نیز دوباره بیازمایند افزود: متأسفانه جراحی سرطان رشته‌ای است که افراد شاغل در آن همواره احساس می‌کنند فرصت زیادی برای زندگی و برنامه‌ریزی ندارند زیرا از نزدیک شاهدند چه انسان‌هایی با چه اهداف و برنامه‌های بزرگی، ناگهان به انتهای زندگی‌شان می‌رسند.  بنابراین معتقدم در مدتی که فراگیران را آموزش می‌دهم بایستی هر آنچه را که می‌دانم به آنان منتقل کنم چون ممکن است دیگر فردایی در کار نباشد. از سوی دیگر بسیاری از فراگیران در آینده در  مسند استادی قرار می‌گیرند و بایستی آموخته‌های خود را به نسل‌های بعد منتقل کنند.
این آموزشگر برتر دانشگاه، با اشاره به نقش جشنواره ابن‌سینا در شناسایی آموزشگران برتر افزود: فکر می‌کنم گروه‌های جراحی به دلیل کمبود وقت و پرداختن تمام‌وقت به درمان بیماران کمتر با جشنواره ابن‌سینا آشنایی دارند درحالی‌که این جشنواره نقش بسزایی در تقویت انگیزه آموزشی و پژوهشی اساتید دارد.
وی افزود: اینکه مسئولان تلاش اساتید را می‌بینند برای اعضای هیات علمی تازه‌وارد ایجاد انگیزه می‌کند. همان‌طور که می‌دانید کسانی که به‌تازگی عضو هیات علمی می‌شوند بار اصلی مسئولیت‌های درمانی را در بخش بر عهده دارند لذا اگر بدانند که دانشگاه به عملکرد آموزشی اساتید بها می‌دهد؛ علاوه بر کار درمان، بیشتر به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی ترغیب می‌شوند. اساتید بزرگ، آموزش را به‌صورت یک وظیفه یا حرفه نمی‌بینند بلکه آن را زندگی می‌کنند.  
دکتر عمرانی پور که مدت 19 سال است در انستیتو کانسر دانشگاه فعالیت دارد به اعضای هیات علمی کم‌تجربه‌تر توصیه کرد: باوجود همه سختی‌ها و فشار کار درمان، بخشی از زمان خود را به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اختصاص دهند.
وی یادآور شد: در گروه جراحی آموزش با درمان تلفیق‌شده به‌طوری‌که اساتید هنگام ویزیت و عمل بیمار جزءبه‌جزء نکات را به فراگیران آموزش می‌دهند و در این گروه فرصت برای پژوهش کم است که بایستی بزرگ‌ترهای گروه به تقویت این امر کمک کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه، با اشاره به نحوه شرکت خود در جشنواره گفت: برگزیده شدنم را مدیون لطف و بزرگ‌منشی اساتیدم میدانم که مرا معرفی کردند چون خودم کاندیدا نشده بودم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • کد خبر : 57841
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

کامنت ها

5 تعداد کامنت ها

سلیمی

سلیمی

78/10/11 - 00:00

با سلام.بنده از زحمات خانم دکتر عمرانی پور تشکر میکنم از خداوند منان برای ایشان سلامتی و طول عمر با عزت طلب میکنم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید :

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید *
سارا امير   اد

سارا امير اد

78/10/11 - 00:00

هشت سال پيش توسط خانم دكتر جراحي شدم هشت سال است كه هر روز ايشان رادعا ميكنم چون زندگيم رو بعد از خداوند مديون شون هستم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید :

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید *
هما خسروی

هما خسروی

78/10/11 - 00:00

امیدوارم بخت یار باشه که با دستان توانمند همجنس بااخلاق خودم جراحی بشم هما خسروی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید :

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید *

78/10/11 - 00:00

خدا به دستان توانمند دکتر عمرانی پور قدرت بده وسلامت باشند ایشون بسیار عالی ودلسوزهستن پارسال من کانسر معده عمل کردم وایشون معده ام را کامل برداشتن از کارایشون بسیار راضی هستم خیلی بادقت هستن بعدازعمل هم بسیار مهربان وباحوصله پی گیر حالم بودند من دعاگو شون هستم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید :

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید *

78/10/11 - 00:00

خداوند به ایشون و همه پزشکان متعهد،بااخلاق و دانشمند سرزمینم توفیق و طول عمر باعزت بده تا دانششون رو به نسل های بعدی منتقل کنند ، اینکه سایه مامانم هنوز بالای سرمه بعد از لطف خدا مدیون پنجه های طلایی سرکار خانم عمرانی پوره .س امیری

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید :

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمایید *

درج نظر